Een nieuw jaar, een nieuwe hobby! Kijk in de winkel eens naar onze leuke zelfmaakpakketten en materialen en laat je inspireren! Dismiss

Studio Andarte duikt in de seizoenen met een nieuwe categorie ‘Specials’

Na zo’n tropische zomer is het bijna niet te geloven, maar over drie maanden versieren we alweer de kerstboom en hebben we ons in de weken daarvoor tegoed gedaan aan pepernoten en chocoladeletters. We zullen ‘s nachts weer huiverend onder onze warme dekbedden kruipen, terwijl buiten de striemende regen en de gure wind Sinterklaas er bijna van weerhouden om de daken op te gaan.

De zoektocht naar geschikte cadeaus gaat beginnen: cadeaus voor in de schoen, voor in de zak van de goede Sint, cadeaus voor onder de kerstboom. Om het u gemakkelijk te maken hebben we een nieuwe categorie in het leven geroepen. De categorie ‘Specials’. Hier hebben we artikelen ondergebracht die u zeker op weg kunnen helpen in uw zoektocht.

Ondertussen blijven we werken aan het ontwikkelen van leuke artikelen en geschenken die erg goed zullen passen in de koudere, maar gezellige tijd, die ons te wachten staat. Breng daarom regelmatig een bezoekje aan onze webwinkel en aan de websites van onze partners fermijn.nl en glasatelieridee.nl om te kijken naar de nieuwste ideeën.

Wij beleven veel plezier aan het ontwerpen en wij maken u graag blij met het eindproduct!

 

 

Scroll to top