Sint- en Kerstkorting bij Studio Andarte. 10% Korting op alle Kinderboeken. Kijk voor meer leuke aanbiedingen bij Kortingsactie. Dismiss

Verzenden en Retourneren

Verzenden

Verzendkosten

Om u als klant tegemoet te komen hanteren wij met ingang van 11 maart 2019 een standaard bedrag aan verzendkosten. Voor klanten uit Nederland is dat 3.80 euro per verzending.

Bij een bestelling van 75 euro of meer zijn de verzendkosten gratis. (Deze optie hebben wij helaas nog niet beschikbaar voor klanten uit België en Duitsland) Let wel: dit geldt uitsluitend voor uw aankopen: verzendkosten vallen niet onder het totaalbedrag.

Wij bieden u graag de mogelijkheid om uw bestelling bij ons af te halen. U hoeft dan geen verzendkosten te betalen. U kunt in het bestelformulier de knop ‘Ophalen’ aanvinken.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Tarieven Buitenland (België en Duitsland)

Voor klanten uit deze landen hanteren wij een ander standaardtarief.

Wij rekenen een standaardtarief van 9,80 euro per zending. (Dit is zonder track and trace).

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Studio Andarte heeft twee verschillende adressen van waaruit onze artikelen verzonden kunnen worden:

Studio Andarte, (sieraden en boeken)

Weezenhof 8119

6536CR Nijmegen

Tel. 06 44 309 252

info@studioandarte.nl

 

Fermijn, (mozaïek)

Haarspit 18

7671NC Vriezenveen

Vriezenveen (Overijssel): fermijn@outlook.com 

 

Retourneren

Wij doen ons best om onze artikelen zo zorgvuldig mogelijk te behandelen. Maar in het geval dat er toch iets niet in orde is of dat u niet tevreden bent over uw aankoop heeft u, na ontvangst van deze aankoop, 14 dagen de tijd om uw aankoop ongedaan te maken. U kunt het artikel terugsturen naar één van onderstaande adressen. U krijgt na ontvangst van het onbeschadigde artikel uw geld van het artikel terug. Wij nemen géén beschadigde of gebruikte artikelen terug of artikelen die buiten de wettelijke bedenktijd vallen.

De verzendkosten bij retourneren zijn voor uw eigen rekening en voor uw eigen risico. U ontvangt alleen het aankoopbedrag van het artikel terug.  Bij het postbedrijf vindt u de geldende tarieven.

Bij retourneren stuurt u het pakketje naar het adres dat op uw label staat. Zo komt het altijd bij het juiste bedrijf.

Adres Studio Andarte

Weezenhof 8119

6536CR Nijmegen

Tel. 06 44 309 252

E-mail: info@studioandarte.nl

Adres Fermijn

Haarspit 18

7671NC Vriezenveen

E-mail: fermijn@outlook.com

 

Scroll to top