Een nieuw jaar, een nieuwe hobby! Kijk in de winkel eens naar onze leuke zelfmaakpakketten en materialen en laat je inspireren! Dismiss

Verzenden en Retourneren

Verzenden

Verzendkosten

Omdat onze webwinkel geen onderscheid kan maken in de verschillende verzendkosten, hanteren wij ook in 2024 standaard verzendkosten voor de gehele webshop, gebaseerd op de pakketpost van Post.nl. Dit tarief is 6,95EUR per pakket ( tot 10 kg*). Let op: Dit geldt alleen voor verzendingen in Nederland.

Sinds 1 januari 2021 echter hanteren wij voor brievenbuspakketjes een terugstortregeling. Als uw pakket kinderboeken door de brievenbus past zal In de Elfentuin de door u teveel betaalde verzendkosten aan u terugstorten. Het tarief voor 2024 voor brievenbuspost bedraagt 4,25EUR. U krijgt dan 2,70EUR terug.

Als uw bestelling van sieraden in normale enveloppen past hanteert Studio Andarte de post.nl tarieven voor brievenpost. Dit gaat naar gewicht. Het door u teveel betaalde aan verzendkosten maken wij aan u over. Heeft u bezwaar tegen het versturen van uw bestelling in enveloppen, dan kunt u dit aangeven op uw betaalformulier. In het vakje Opmerkingen vermeld u in dit geval ‘Graag pakketpost‘.

Bij een bestelling van 75 euro of meer zijn de verzendkosten voor onze rekening. Let wel: dit geldt uitsluitend voor uw aankopen: verzendkosten vallen niet onder het totaalbedrag. Dit geld alleen voor een bestelling uit Nederland en met een gewicht tot 10 kg.

*Bij bestellingen boven de 10kg betaalt u €13,90 aan verzendkosten (alleen Nederland).

Wij bieden u graag de mogelijkheid om uw bestelling bij ons af te halen. U hoeft dan geen verzendkosten te betalen. U kunt in het bestelformulier de knop ‘Ophalen’ aanvinken.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Voor onze klanten uit België en Duitsland gelden andere verzendkosten:

0-2 kg = €12,50

2-5 kg = €19,50

5-10 kg = €25,00

10-20 kg = €34,50

20-23 kg = €46,00

 

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Studio Andarte heeft twee verschillende adressen van waaruit onze artikelen verzonden kunnen worden:

Studio Andarte, (sieraden en boeken)

Weezenhof 8119

6536CR Nijmegen

Tel. 06 44 309 252

info@studioandarte.nl

 

Fermijn, (mozaïek)

Haarspit 18

7671NC Vriezenveen

Vriezenveen (Overijssel): fermijn@outlook.com 

 

Retourneren

Wij doen ons best om onze artikelen zo zorgvuldig mogelijk te behandelen. Maar in het geval dat er toch iets niet in orde is of dat u niet tevreden bent over uw aankoop heeft u, na ontvangst van deze aankoop, 14 dagen de tijd om uw aankoop ongedaan te maken. U kunt het artikel terugsturen naar één van onderstaande adressen. U krijgt na ontvangst van het onbeschadigde artikel uw geld van het artikel terug. Wij nemen géén beschadigde of gebruikte artikelen terug of artikelen die buiten de wettelijke bedenktijd vallen.

De verzendkosten bij retourneren zijn voor uw eigen rekening en voor uw eigen risico. U ontvangt alleen het aankoopbedrag van het artikel terug.  Bij het postbedrijf vindt u de geldende tarieven.

Bij retourneren stuurt u het pakketje naar het adres dat op uw label staat. Zo komt het altijd bij het juiste bedrijf.

Adres Studio Andarte

Weezenhof 8119

6536CR Nijmegen

Tel. 06 44 309 252

E-mail: info@studioandarte.nl

Adres Fermijn

Haarspit 18

7671NC Vriezenveen

E-mail: fermijn@outlook.com

 

Scroll to top