Vanwege het corona virus gaan onze evenementen niet door. Onze webwinkel blijft gewoon open. Dismiss


Een korte kennismaking met Studio Andarte

Andarte is eigendom van Anda Looijmans Winkel. Ik woon samen met mijn man en twee kinderen aan de rand van Nijmegen, met één van de mooiste Nederlandse natuurgebieden, de Hatertse Vennen, als achtertuin.

Creëren zit in mijn DNA

Al jong ontdekte ik hoe prettig het was om te creëren. Ik ontdekte hoe het mij een gevoel van zingeving gaf als ik iets liet ontstaan uit het niets of door het samenvoegen van materialen iets nieuws en moois kon produceren. Na mijn opleiding tot beeldend therapeut heb ik nog vele creatieve paden bewandeld. Uiteindelijk ben ik uitgekomen bij het ontwerpen van sieraden. Misschien heeft het met mijn DNA te maken, de generaties ambachtslieden voor mij, die mij de waarde van het ambachtelijk bezig zijn lieten zien.

Ademloos lezen

Vanaf het moment dat ik mijn eerste woorden kon lezen was ik gefascineerd door boeken. Als kind heb ik boeken verslonden. Spannende boeken, sprookjesboeken, fantasieverhalen, boeken waar je om kon lachen, elke keer was er weer een avontuur te beleven, een avontuur dat begon met het openslaan van een boek…

Wonen in een boekwinkel

Mijn kinderdroom was om te wonen in een boekwinkel. Helaas voor de klanten zou ik dan de deur op slot doen en alle boeken lezen die in mijn winkel stonden. Waar andere kinderen verleid werden door de snoep die in snoepwinkels werd uitgestald, werd ik verleid door de geur van ‘vers’ papier, door de belofte van een nieuw verhaal…

Mijn webwinkel brengt de twee gebieden in mijn leven bij elkaar.

 

Onze partner Fermijn:

Wie zijn wij: Wij zijn Ferona en Jasmijn Evers, moeder en dochter en samen zijn we Fermijn. Wij zijn hobbyisten in mozaïek.
Wat doen wij: In onze vrije tijd zijn wij bezig met eigen projecten en we maken projecten in opdracht. Wij geven ook workshops en cursussen in mozaïek in Vriezenveen (Overijssel). Wij zijn partner van de webwinkel Studioandarte. In deze webwinkel bieden wij onze eigen mozaïekprojecten aan.
Voor rechtstreeks contact: fermijn@outlook.com.

 

 

  Wij zijn partner van glasatelieridee.nl

Scroll to top