Een nieuw jaar, een nieuwe hobby! Kijk in de winkel eens naar onze leuke zelfmaakpakketten en materialen en laat je inspireren! Dismiss


Een korte kennismaking met Studio Andarte

Studio Andarte is eigendom van Anda Looijmans Winkel. Ik woon samen met mijn man en twee kinderen (waarvan één ondertussen het ouderlijk nest heeft verlaten) aan de rand van Nijmegen, met één van de mooiste Nederlandse natuurgebieden, de Hatertse Vennen, als achtertuin.

Mijn liefde voor boeken en het ambachtelijk werk laat ik samenkomen in deze webwinkel. Samen met Fermijn (zie de informatie hieronder) probeer ik een webshop voor u te maken waarin veel te bekijken valt en veel te genieten.

Creatief bezig zijn

Misschien één van de belangrijkste pijlers in mijn leven: creativiteit. En onder creatief bezig zijn versta ik steeds weer nieuwe wegen ontdekken, nieuwe materialen en mogelijkheden uit proberen. Dat kan variëren van schilderen en keramiek tot sieraden maken en weven.

Ademloos lezen

Naast Studio Andarte ben ik ook eigenaresse van de kinderboekenwinkel In de Elfentuin. Vanaf het moment dat ik mijn eerste woorden kon lezen was ik gefascineerd door boeken. Als kind heb ik boeken verslonden. Spannende boeken, sprookjesboeken, fantasieverhalen, boeken waar je om kon lachen, elke keer was er weer een avontuur te beleven, een avontuur dat begon met het openslaan van een boek…

Wonen in een boekwinkel

Mijn kinderdroom was om te wonen in een boekwinkel. Helaas voor de klanten zou ik dan de deur op slot doen en alle boeken lezen die in mijn winkel stonden. Waar andere kinderen verleid werden door de snoep die in snoepwinkels werd uitgestald, werd ik verleid door de geur van ‘vers’ papier, door de belofte van een nieuw verhaal…

 

 

Onze partner Fermijn:

Wie zijn wij: Wij zijn Ferona en Jasmijn Evers, moeder en dochter en samen zijn we Fermijn. Wij zijn hobbyisten in mozaïek.
Wat doen wij: In onze vrije tijd zijn wij bezig met eigen projecten en we maken projecten in opdracht. Wij geven ook workshops en cursussen in mozaïek in Vriezenveen (Overijssel). Wij zijn partner van de webwinkel Studioandarte. In deze webwinkel bieden wij onze eigen mozaïekprojecten aan.
Voor rechtstreeks contact: fermijn@outlook.com.

 

 

  Wij zijn partner van glasatelieridee.nl

Scroll to top