This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Dismiss

Op Valentijnsdag vieren wij de liefde!

In ons land is Valentijnsdag al jarenlang bezig om de harten van de mensen te veroveren, maar populair is het nog niet te noemen. Zijn wij minder romantisch ingesteld dan onze Amerikaanse vrienden, waar 14 februari een echte feestdag is? ‘Valentijnsdag is te commercieel’ vinden wij in Nederland, maar Pasen en Kerst zijn misschien wel de grootste commerciële feesten. En dat vieren wij enthousiast. Zou het toch stiekem te maken hebben met het feit dat wij te nuchter zijn?

Maar…soms is het gewoon erg prettig om een kaart of een cadeau te krijgen van de persoon waar je verliefd op bent. Ook al is het op een door de commercie ingestelde dag. Je hart wordt dan weer even geraakt en je weet dat iemand aan je heeft gedacht, actief bezig is geweest speciaal voor jou.

Als je het leuk vindt kun je reageren op deze blog.

Scroll to top