Een nieuw jaar, een nieuwe hobby! Kijk in de winkel eens naar onze leuke zelfmaakpakketten en materialen en laat je inspireren! Dismiss

Gastenboek

Schrijf een review

 
 
 
 
 
 
 
TBA
9 berichten.
Bettina Weller Bettina Weller schreef op 13 februari, 2023 om 11:23 PM:
L.S., ik heb net een bestelling van lichtblauwe mosa tegels gedaan en hoop vurig dat ik deze voor mijn les volgende week maandag al in huis heb! Ik werk met schoolkinderen aan mozaรฏeken en ben door mijn blauw heen vandaagโ€ฆzo veel hemelsblauw โ€ฆ hartelijk dank , ik ben blij dat ik bij jullie snel de tegels gevonden heb. Groeten uit Amsterdam Bettina
Admin-antwoord door: Anda Winkel
Hoi Bettina, Bedankt voor de bestelling, het pakket wordt vandaag verzonden. Heel veel knutsel plezier. Groet, Ferona Evers, Fermijn mozaรฏek
Vera Vera uit Rijpwetering schreef op 15 november, 2022 om 3:27 PM:
Graag zou ik een cadeaubon willen aanschaffen om mijn dochter blij te maken met een cadeau die ze zelf kan maken van mozaik. Hebben jullie cadeaubonnen?
Admin-antwoord door: Anda Winkel
Hoi Vera, Ik zal je zo via mijn email beantwoorden Groet, Ferona Evers, Fermijn Mozaiek
Annemarie Diender Annemarie Diender schreef op 26 januari, 2021 om 9:32 PM:
Ik heb al een paar keren leuke mozaรฏek cadeautjes gekocht. Erg blij mee en een super goede levering. Bedankt!
Jasmijn Jasmijn schreef op 15 maart, 2020 om 12:55 PM:
Leuk en mooi kinderboek besteld. Snelle en zeer verzorgde verzending! Bedankt!
Noortje Noortje schreef op 21 maart, 2019 om 7:33 AM:
Voor mijn kinderen heb ik een paar hele leuke boeken besteld op deze webshop. De levering ging super snel en met hele goede persoonlijke service. De kinderen waren erg blij met de boeken!
Asta Asta schreef op 24 januari, 2019 om 2:55 PM:
Mijn zoontje had een ketting die ik had gekocht kapot gemaakt en nu is de ketting binnen een dag gemaakt en weer onderweg naar mij! heel veel dank voor deze service!!
Asta Asta uit Vught schreef op 15 januari, 2019 om 5:01 PM:
Via een collega heb ik deze website leren kennen. Ik heb twee ringen en een ketting voor mezelf gekocht en ik ben er zo blij mee! De sieraden zijn erg mooi gemaakt, ze zijn van echt goede kwaliteit en de creativiteit is er aan af te zien! ik krijg er veel complimenten over. En dat voor een lage prijs! Ik heb inmiddels voor mn zusjes oorbellen en een ring besteld die er ook weer supermooi uit zien en ook echt niet duur waren. De bestelling gaat ook soepel en vlot. Kortom, heel veel dank voor deze prachtige cadeaux!!
Debora Debora uit Groningen schreef op 3 januari, 2019 om 7:45 PM:
Erg blij met mn mozaik waxinelichthouders. Ik had de 10x10 en de 6x6 besteld in mijn eigen kleursamenstelling. Vlot emailcontact. Houders had ik bijzonder snel in huis met een leuke attentie. Superblij mee, bedankt Ferona Evers !!!
Debora Debora uit Groningen schreef op 29 december, 2018 om 3:16 PM:
PRACHTIG !
Scroll to top